Cristian Stanciu, vicepresedinte PSD Iasi: „Recomand colegilor mei sustinerea candidaturii lui Mihai Fifor!”

cristian_stanciu-psd-iasi

Sunt adeptul unui nou model politic pentru Partidul Social Democrat, iar acest lucru se poate face cu oameni credibili și realiști, conectați la agenda publică și atenți la semnalele provenite din societatea românească.

Îmi permit, în calitate de vicepreședinte al Organizației Județene Iași a PSD, să recomand colegilor mei care vor fi delegați la Congres, susținerea candidaturii domnului Mihai Fifor, actual președinte al Consiliului Național și fost ministru al Apărării Naționale, pentru postul de secretar general al PSD.

Această poziție importantă în cadrul partidului nu mai trebuie compromisă niciodată pentru că, altfel,
vom suferi alte eșecuri dureroase. În același context al alegerilor interne, cred că președintele partidului aflat la guvernare trebuie să fie și prim-ministru al Guvernului României.

Un astfel de model în care liderul politic este și premier a făcut carieră în majoritatea țărilor europene. De asemenea, am convingerea că Iașul trebuie să fie recunoscut ca centru politic regional, și în sensul de a avea un reprezentant în forurile centrale ale partidului la nivel de vicepreședinte. Practic, viitorul vicepreședintele PSD la nivelul Regiunii Nord-Est trebuie să fie dat de Organizația Județeană Iași.

În acest fel, PSD va redeveni un partid național, având la vârf și reprezentanți din toate centrele regionale ale țării