Cristian Stanciu, președinte executiv PSD Iași: „Singurul gest de onoare al fruntașului PNL Iași, Costel Alexe, este demisia din funcția de președinte al Consiliului Județean!”

Ieri, Costel Alexe a devenit inculpat într-un nou dosar în care se fac cercetări de o bună perioadă de timp. De fapt, din suspect, a devenit inculpat. Mai exact, ”procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Iasi au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de ALEXE COSTEL, președinte al Consiliului Județean Iași, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată”.

În urmă cu aproximativ un an, actualul președinte al Consiliului Județean căpăta calitatea de inculpat într-un alt dosar instrumentat de procurorii anticorupție, fiind acuzat că a primit mită în perioada în care a ocupat funcția de ministru al Mediului, celebrul dosar ”Tabla”.

”Cam aceste activități îi ocupă timpul șefului județului, cel care ar trebui să își desfășoare activitatea în beneficiul ieșenilor și pentru dezvoltarea Iașului. Își petrece mai mult timp cu avocații și cu procurorii, în detrimentul celor care l-au votat. Din păcate, toate aceste probleme penale ale lui Costel Alexe se resfrâng asupra întregii comunități, iar singurul gest de onoare al fruntașului PNL Iași, este demisia din funcția de președinte al Consiliului Județean. Iașul are oameni curați, dornici să lucreze pentru ieșeni, nu pentru propriul beneficiu. Ajunge cu eticheta de corupție pusă nedrept pe județul nostru”, a declarat Cristian Stanciu, liderul de grup al consilierilor județeni social-democrați.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!