Cristian Diaconescu (PMP): „Avem nevoie de un Guvern nou”

Cristian-Diaconescu-pmp-scaled-1

„Coaliția de guvernare PNL-USR-UDMR dovedește imaturitate și inadecvare. În plină criză pandemică, când România a intrat în valul 4, iar numărul infectărilor creste de la zi la zi, în plină criză socială, când oamenii au început să platească facturi mai mari la utilități, când observăm o creștere a prețurilor la produsele de bază, coaliția de guvernare reușește să mai creeze o criză țării, o criză politică. Orice criză politică aduce instabiliate, sperie investitorii extreni, creează impredictibilitate pentru mediul de afaceri.

În acest moment, credibilitatea acestei coaliții a ajuns într-un punct critic. Românii au sperat ca după regimul Dragnea, să intrăm într-o perioadă de construcție, de pace socială, cu politici publice coerente și cu o guvernare responsabilă. Coaliția PNL-USR dovedește contrariul.

PMP face apel la responsabilitate. Această coaliție a demonstrat că este incapabilă să guverneze. Președintele României împreună cu liderii partidelor parlamentare trebuie să găsească o soluție pentru ca țara să fie bine guvernată, în folosul cetățenilor. Avem nevoie de un guvern nou, responsabil, de un premier integru și capabil, care să își înțeleagă cu adevărat rolul pe care îl are.

România trebuie guvernată bine! Românii trebuie respectați. Această coaliție a demonstrat exact contrariul. De aceea, trebuie să plece!”, Cristian Diaconescu (PMP).