Criminalul de la Bacau cautat in continuare de autoritati

crima bacau

Tanara mama, ucisa la Bacau! O femeie de 32 de ani a fost gasita injunghiata, pe bancheta din spate a masinii personale, iar cadavrul era acoperit cu o geaca. Cel care i-ar fi luat viata este sotul, cautat si acum de oamenii legii. Dupa ce a ucis-o cu sange rece, individul a sunat la 112, sa anunte ca se arunca in canalul Bistrita.

Aseara, un apel la 112 i-a pus in alerta pe politistii din Bacau, dupa ce un individ a sunat sa anunte o crima, iar mai apoi o sinucidere. Barbatul le-a spus oamenilor legii ca si-a ucis iubita si, speriat de fapta sa, se va arunca in Bistrita.

Imediat, autoritatile au intrat in alerta. Intr-o parcare din municipiul Bacau, politistii au gasit trupul unei femei, plin de urme de injunghiere. Cadavrul era pe bancheta din spate a masinii. Pe parcursul zilei, scafandrii au cautat, pe luciul apei, si trupul asasinului, insa fara rezultat.

Andrei Grecu – purtător de cuvant ISU Bacau: „La solicitarea colegilor de la Politie, cautarile vor continua pe canalul de fuga al raului Bistrita, atat cu ajutorul scafandrilor. Tentativa de suicid a fost anuntat prin apel unic la 112, la ora 16. ISU Bacau a fost solicitat sa intervina in cazul unei posibile tentative de suicid. Imediat, la fata locului s-au deplasat echipajele de Pompieri, cu autospeciale de interventie cu apa si spuma, o autospeciala cu scafandri si barca pneumatica, dar si un echipaj SMURD. Echipajele au inceput cercetarile pe luciul apei”.

Cei doi soti au o fetita de un an si jumatate si au revenit recent in tara, spun rudele femeii. Fata voia sa se desparta de individ, spun surse din ancheta. Dupa ce si-au lasat copilul la bunicii materni, cei doi tineri au iesit la o plimbare.

In urma unui conflict verbal, barbatul si-a lovit partenera de viata si, ulterior, a ucis-o. Pana acum, individul nu a fost gasit de oamenii legii. Daca va fi gasit vinovat, risca pana la 25 de ani de puscarie. Intre timp, rudele celor doi au fost audiate de politisti.