Criminal deosebit de periculos, ucigașul hacker-ului Iulian Cezar Oancea a fost extrădat din Franta și încarcerat la Iasi

hacker

Ștefan Achim, fost combatant în Legiunea Străină și considerat unul dintre cei mai periculoși infractori romani a fost extrădat din Franța după ce l-a ucis cu sânge rece pe hacker-ul băcăuan Iulian Cezar Oancea.

Barbatul fugise în Franța după ce a comis crima din 9 martie 2020. Motivul crimei a fost răzbunarea, după ce Ștefan Achim a fost tras pe sfoara de tânărul din Bacău.

Potrivit Gândul, iubita lui Achim l-a cautat pe tânărul de 21 ani din Bacău sa-i vândă un soft pentru accesarea telefoanelor mobile de la distanta. Victima i-a cerut femeii 500 euro dar nu i-a mai livrat produsul.

Suprat pe gestul tânărului, Ștefan Achim a ajuns în Bacău și pe 9 martie l-a executat cu 4 gloanțe în scara blocului pe Iulian Cezar Oancea (foto)

În luna mai a anului trecut, Achim a fost prins de polițiștii francezi, care au găsit 30.000 euro și pistolul cu care bărbatul l-a împușcat pe hacker.

Acum, Achim a fost încarcerat la Penitenciarul de Maxima Siguranță Iași și pentru a fi extrădat polițiștii au folosit o masina întrucât compania aeriana nu a vrut sa-si asume vreun risc, bărbatul fiind considerat deosebit de periculos.

Ștefan Achim a beneficiat de pregătirea militara din Legiunea Străină, după care a luptat în galele K1 Lokal Kombat. S-a aflat destul timp în anturajul lui Marian Ivan, cunoscut drept liderul interlopilor din Galati, pana la moartea acestuia.