Crima petrecuta azi noapte in Tudor Vladimirescu

crima tudor

UPDATE: „Am auzit gălăgie, izbituri, trântituri … vecina a sunat la poliție. A sunat pentru că nu se mai putea, in fiecare seara se repeta. Chemam eu poliția, mai chema si vecinii. Tot se repeta. Ii mai ducea pe la Socola, veneau inapoi … proprietarul iar îl primea. In fiecare seara era cearta, dar aseara nu stiu de la ce s-au luat..” ne-a povestit o vecină a celor doi.

UPDATE: Suspectul principal a fost dus la audieri, unde și-ar fi recunoscut fapta. Cercetarile continua.

UPDATE: Victima este un travestit care dorea sa i se spuna Vasilica. Cei doi concubini se amenintau ca se omoara reciproc de ieri dimineata.

STIRE INITIALA: O petrecere imbibata cu mult alcool s-a incheiat tragic azi noapte in Tudor Vladimirescu. Un barbat de 40 ani si-a ucis iubitul, pe fondul unor tensiuni intre cei doi. Autorul faptei nu a mai reusit sa fuga de la fata locului. Vecinii au fost cei care au alertat autoritatile din cauza galagiei.

Cand politistii au ajuns la fata locului, barbatul si-a recunoscut faptele. Medicii chemati de urgenta nu au mai reusit sa salveze victima. La locul faptei au fost chemati polițiștii de la Investigații Criminale, criminalisti, medicii Legiști și un procuror.