Tanar din Deleni omorat cu toporul in judetul Botosani. Alti doi barbati, in stare grava

politie-noaptea

Un conflict violent a izbucnit azi noapte, in satul Boscoteni din comuna Frumusica. Trei tineri din comuna ieseana Deleni, cu varste cuprinse intre 22 si 35 ani s-au deplasat in comuna botosaneana cu gandul de a convinge o tanara sa renunte la relatia pe care o avea cu un barbat in varsta de 29 ani.

Intre cei trei tineri si agresor a izbucnit un conflict spontan. Doi dintre barbatii din Deleni au fost injunghiati in zona pieptului iar al treilea era taiat in zona gatului, primind lovituri puternice cu toporul si in zona capului.

„Pacientul a fost preluat în stop cardio-respirator, cu pierdere importantă de sânge. A fost transportat în curs de resuscitare la Urgenţe, însă din păcate nu s-au mai putut restabili funcţiile vitale. A fost constatat decesul”, a precizat medicul Ramona Guraliuc, coordonatorul UPU-SMURD.

Un alt pacient in varsta de 22 ani a fost injunghiat in zona plamanului, medicii fiind nevoiti sa-l opereze pentru a-l salva.

Autorul se află în prezent în custodia poliției, în cauză cercetările desfășurându se sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, pentru comiterea infracțiunilor de omor și tentativă la omor”, a precizat Simona Lupașcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.