Crimă în Vaslui, comisă din furie și răzbunare

25 de ani de inchisoare risca afaceristul din Vaslui, care a ucis cu sange rece un copil de 14 ani. In prezent, individul este in arest preventiv, unde va sta si in urmatoarele 29 de zile.

Barbatul este acuzat de omor calificat. In fata anchetatorilor, abia dupa ce a fost testat cu poligraful, agresorul si-a recunoscut vina. Le-a spus politistilor ca regreta fapta, dar nu a fost convingator in declaratii. In plus, ar fi comis odioasa crima din razbunare, dar si de furie pentru ca politistii din Vaslui nu au fost in stare sa ii gaseasca pe cei care i-au incendiat magazinul, la finalul anului trecut. Dupa ce l-a ucis pe copil cu peste 100 de lovituri, cu un lemn din padure, barbatul in varsta de 39 de ani a incercat sa ascunda cadavrul intr-o rapa adanca de peste 40 de m, la o distanta de 15 km de satul natal al copilului.

A invelit cadavrul intr-o patura si l-a acoperit cu frunze si pamant. Bunica lui Sebi povesteste cum baiatul era urmarit, in permanenta, in ultimele trei luni, de barbatul care, intr un final, i-a luat viata.

Rudele copilului se pregatesc, acum, de inmormantare. Sebi era crescut de bunica, ambii parinti fiind plecati la munca in strainatate. Copilul fusese dat disparut de acasa de pe 23 februarie si a fost gasit mort abia in urma cu 2 zile. Crima  a fost comisa in satul Gusitei, din jud. Vaslui.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!