Crima din comuna Ciurea, pe fondul consumului de alcool si droguri. Principalul suspect si-a recunoscut fapta

Macelul de azi noapte din comuna Ciurea, soldat cu decesul unui tanar de 20 ani si ranirea grava a altor doua persoane, a avut loc pe fondul consumului de alcool si droguri, sustine avocata principalului suspect de crima.

„Din ce am discutat cu mama, care a fost martor direct la desfasurarea evenimentelor nedorite, acest baiat de 22 ani nu este vinovat. Acolo a murit un tanar de 20 ani ca urmare a injunghierii, ori clientul meu nu a purtat niciodata arma alba. La aceasta petrecere, nici pomeneala sa aiba nevoie, sa se gandeasca, sa se inarmeze cu astfel de obiecte intepatoare. Nu s-a dus sa faca rau, nu cunostea pe niciunul dintre cei cu care a intrat in altercatie. Ba dimpotriva, mama, prietena lui si el au fost agresati in mod nejustificat dar mama banuieste ca pe fondul alcoolului si drogurilor”, a spus avocata tanarului.

„Baiatul nu-si recunoaste fapta. El spune ca in calitate de victima, cazuta la pamant, lovit cu pumni si picioare de 5 baieti, nu avea cum sa mai ridice o arma sa-i mai intepe pe unul dintre agresorii pe care ii avea deasupra lui. Toti care au fost audiati la momentul venirii Politiei l-au indicat pe el ca faptas. Arma crimei nu a fost gasita…Mama baiatului se culpabilizeaza ca ea l-a luat la petrecere deoarece majoratul era al baiatului prietenului ei. Si a considerat sa intregeasca familia cumva si l-a luat si pe baiatul ei si pe prietena lui. A spus ca toate au mers bine pana au inceput baietii aceia sa bea si sa se drogheze. Din clipa aceea au fost luati la tinta exact cei veniti”, a adaugat avocatul Camelia Mariana Haller.

UPDATE

Răsturnare de sițuație în cazul crimei din Ciurea! Tânărul de 22 de ani a recunoscut tot în fața magistraților. A povestit cu lux de amănunte cum l-a ucis pe Sebastian și cum a băgat în spital alți tineri prezenți la petrecerea de majorat. Avea la el un briceag pe care l-a scos când s-au napustit asupra lui. A povestit că fost atacat cu pumni și picioare, iar el a lovit cu cuțitul din poziția ghemuit. Când a realizat ce a făcut, a vrut să se sinucidă.
În fața instanței a fost lucid și a ținut un discurs coerent. A spus că s-a consumat mult alcool la petrecere, dar nu a vrut să vorbească despre droguri.

Judecătorul de la Tribunalul Iași a admis solicitarea procurorilor și l-a plasat pe tânăr sub măsura arestului preventiv pentru 30 de zile. Criminalul a acceptat și nu a vrut să conteste decizia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *