Creativitatea în amenajarea camerelor de cămin din Tudor 

51 de studenti s-au inscris in acest an la a VI-a editie a concursului „Cea mai tare camera de camin din Tudor”. Tinerii si-au demonstrat creativitatea si ingeniozitatea, dar au depus si eforturi financiare considerabile pentru a infrumuseta spatiul in care vor locui in acest an universitar.

Castigatoarea din acest an a fost camera 212 din caminul T15, in care locuieste un student în anul al III-lea la Facultatea de Mecanica.

Vasile-Cristian Calancea, student anul III Facultatea de Mecanică TUIAȘI:

„Am reusit sa castig acest concurs obtinand cel mai mare punctaj dupa voturile de pe Facebook si comisia care a punctat.”

Tanarul ne-a marturisit ca a lucrat cateva zile la amenajarea camerei si a reusit cu greu sa obtina luna pe care a incorporat-o in design-ul de pe tavan. Pentru ca nu a vrut sa investeasca intr-un televizor, studentul a cumparat un videoproiector cu ajutorul caruia organizeaza seri de film alaturi de colegii din camin.

Vasile-Cristain Calancea, student anul III Facultatea de Mecanică TUIAȘI:

„Ideea mi-a venit dupa ce am dat scroll pe TikTok si am vazut in America ca se foloseste foarte des conceptul acesta. Am cautat putin pe internet sa mi-l fac si eu dar n-am gasit nicaieri si am zis ca ma descurc eu si o sa gasesc o solutie sa mi-l fac.”

Locul al II-lea a fost ocupat in acest an deEmanuel Platon, student in anul III la Facultatea de Arhitectură „G. M. Cantacuzino”. Tanarul locuieste singur in camera 423 din caminul T4 si a investit in jur 1000 de lei pentru amenajarea spatiului.

Emanuel Platon, student anul III Facultatea de Arhitectură „G. M. Cantacuzino” TUIAȘI:

„In primul rand, am venit si am masurat-o, m-am dus acasa si am facut un 3D. In 3D m-am hotarat ce tapet sa pun sau cum sa aranjez piesele de mobilier.”

Tanarul student ne-a marturisit ca a lucrat aproximativ doua saptamani pentru a schimba camera si a fost ajutat de cateva rude cu elementele decorative.

Emanuel Platon, student anul III Facultatea de Arhitectură „G. M. Cantacuzino” TUIAȘI:

„Am ales sa pun doua tipuri de tapet, unul simplu verde care da bine cu unul mai complicat cu imprimeuri. La intersectia celor doua tapeturi am ales sa pun riflajul acesta de lemn ceea este ceva mai cald, asa imi doream.”

Studentii Adrian-Nicolae Urdea si Robert-Valentin Rotariu s-au clasat pe locul III in acest an, fiind cazati in camera 224 din caminul T7.

Nicolae Adrian Urdea, student anul III Facultatea de Construcții și Instalații TUIAȘI:

„O investitie exacta nu stim pentru ca am mai investit si anul trecut si asa dar anul acesta am ajuns undeva la 1500, paote putin mai bine.”

Studentii ne-au marturisit ca sunt foarte buni prieteni si ca au lucrat din greu o saptamana pentru a amenaja camera.

Robert Valentin Rotariu, student anul III Facultatea de Construcții și Instalații TUIAȘI:

„A fost bine, noi ne intelegeam foarte bine, nu aveam probleme. Plus ca mai aveam si prieteni care ne-au ajutat si au contribuit la camera.”

Juriul a fost format din studenti si reprezentanti ai Universitatii TUIASI care au evaluat camerele de camin intrate in competitie in functie de creativitatea amenajarii si ingeniozitatii.

Bogdan Budeanu, Director Direcția Servicii Studențești TUIAȘI:

„Cea mai tare camera de camin a venit cu clasicele premii. Castigatorul locului I de pe podium castiga cazare gratuita pana la finalul anului universitar. Studentii care s-au clasat pe locul II obtin cazare gratuita pana in luna mai si locul al treilea a obtinut cazare gratuita pana la finalul primului semestru de studiu. Mai adaugam in acest an, 18 mentiuni pentru camere foarte frumoase care vor primi o luna gratuita de cazare.”

Competitia a fost una foarte stransa, diferenta intre locul al II-lea si locul al III-lea fiind foarte mica, de doar 0,14 puncte din maximum de 25 posibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *