COVID 19, infirmat la Iasi

Sharing is caring!

Virusul COVID 19 a ocolit, pana acum Iasi. Un al treilea caz de infectie a fost infirmat de medicii de la spitalul de Boli Infectioase din Iasi, in aceasta dimineata.

Este vorba despre o pacienta in varsta de 67 de ani, care a venit din Milano, Italia, in urma cu doua saptamani. Tot atunci s-a dus la o unitate medicala, cu febra si dureri musculare, sa ceara ajutor.

A primit tratament si a fost trimisa acasa. Aseara, femeia a revenit la spital, cu aceeasi stare de sanatate precara si abia acum le-a spus medicilor ca a venit in Italia. Medicii au luat decizia de a o transfera, de urgenta, la spitalul de Boli Infectioase, unde i-au fost prelevate probe de sange.

Analizele au infirmat infectia cu coronavirus. In prezent, pacienta, diagnosticata cu o gripa severa, primeste tratament si va mai ramane sub supraveghere medicala pentru o perioada.

Spitalul de Boli Infectioase dispune de 14 paturi pentru pacientii infectati cu virusul COVID 19, iar la nivelul judetului Iasi avem 141 de locuri pentru carantina.

shares