Cotnari | „Pedalez pentru bibliotecă”

foto_pedalez

Weekendul nu e departe si daca nu aveti un plan, poate aveti chef de biciclit. Biblioteca Publica Cotnari ne invita sambata aceasta, 29 septembrie, sa ne bucuram de socializare, aer bun, vai si dealuri si, nu in ultimul rand de bicicleala. Proiectul „Pedalez pentru bicicleta” este la prima editie si isi propune sa ne scoata la miscare.

Comuna Cotnari se afla la aproximativ 70 km de Iasi iar cetatea geto-dacică și  Podul lui Ștefan cel Mare sunt doar doua dintre semnele de istorie care-ti acapareaza atentia. ” Pedalez pentru biblioteca” imbina, de fapt, mersul pe doua roti cu descoperirea faimoaselor dealuri.

Alaturi de Primaria Cotnari, Centrul de Informare și Promovare Turistică Cotnari este partenerul evenimentului.

Traseul pe care vor pedala temerarii sambata masoara 26 km si se descrie cam asa: Bibliotecă – Castel – Cetatea geto-dacică Cătălina – La Stâncă – La Lebădu – Podul lui Ștefan Cel Mare – Bibliotecă. Coordonatorul evenimentului, Dorin Cozan ne ofera cateva coordonate ale intamplarii de sambata, de la Cotnari.

E chiar o ocazie sa intalnesti grupul „Pedalez pentru biblioteca”. Oamenii sunt generosi : pleaca la biciclit cu daruri la purtator.

Pentru siguranța participantilor, organizatorii recomanda o vestă reflectorizantă și respectarea regulilor de deplasare în grup.Înscrierile se fac la evenimentul creat pe Facebook, https://www.facebook.com/events/294245628072039/ dar și la fața locului, între 9.30-10.00. Pentru înscriere este necesar să aveți o bicicletă în stare bună de funcționare.

Traseul poate fi vizualizat și la următorul link:

https://www.relive.cc/view/1842872131