Cosette Chichirău vrea să candideze la Primăria Iași

Cosette Chichirău

USR Iași se pregătește deja pentru viitoarele alegeri. Deputatul Cosette Chichirău a anunțat în emisiunea Linia Întâi de la Tele M, că vrea să candideze la Primăria Iași, iar Marius Bodea ar fi una dintre propuneri pentru Consiliul Județean.

Deputatul USR, Cosette Chichirău susține că nu va mai candida la alegerile parlamentare, iar ținta sa va fi Primăria Iași.

Noi ne bazăm pe faptul că vom câștiga Primăria Iași, că vom avea o organizație puternică și vrem să avem ministru într-o guvernare viitoare. Noi sperăm să se desprindă, dacă v-a exista posibilitatea aceasta. Două mandate pentru noi vor fi suficiente”, a spus Cosette Chichirău, deputat USR.

Cosette Chichirău este ferm convinsă că v-a câștiga alegerile, pe baza rezultatelor obținute până acum.

51 Îmi propun să candidez. Eu consider că am un capital politic în extern foarte mare, am o notorietate mare, o favorabilitate suficientă, pe care sper să o cresc și de aceea nu am de ce să am emoții pentru că nu percep că am un competitor care să fie mai bun. Trebuie să îmbunătățim procesul nostru intern, tocmai pentru a gândi profesiile de pe listă, am avut și asta în vedere, de a vedea și dacă sunt vulnerabilități pe lista de candidați, a mai spus Cosette Chichirău, deputat USR.

În urmă cu doi ani, Cosette Chichirău a candidat pentru funcţia de primar pe listele USR-PLUS, obţinând 30 la sută din voturi.