Cosette Chichirau: “USR PLUS Iași păstrează deschisă ușa dialogului cu Mihai Chirica!”

Va face USR-PLUS alianța cu Mihai Chirica?

Prima condiție pentru dialog și colaborare cu Mihai Chirica este ca primarul să renunțe la numirea cumetrilor săi și a incompetenților în funcții publice. Nu numai că Gabriel Harabagiu este în continuare manager public, dar vedem acum că se pregătește și pentru Cătălin Boghiu o funcție pentru care nu are calificările necesare.

Îi cer primarului Mihai Chirica să anuleze de urgență acest concurs ”cu dedicație” și să reia procesul de la zero, cu maximă transparență și cu dorința reală de a angaja pe cei mai buni oameni în Primărie. Nu poți face digitalizarea orașului cu cineva care nu are habar de acest domeniu. USR PLUS Iași păstrează deschisă ușa dialogului cu Mihai Chirica, dar principala condiție rămâne aceea ca primarul să renunțe la numirea cumetrilor și a incompetenților în funcții publice.

Nu putem gira sub nicio formă astfel de practici și astfel de personaje. Mandatul pe care ni l-au dat ieșenii a fost să reformăm administrația publică, nu să servim drept paravan pentru matrapazlâcuri locale.