Copoul, blocat marți, 25 octombrie. Au loc manifestări de Ziua Armatei

ziuar armatei3

Marți, 25 octombrie, Brigada 15 Mecanizată ,,Podu Înalt” va organiza o ceremonie militară şi religioasă cu depuneri de coroane de flori dedicată Zilei Armatei României. Evenimentul se va desfăşura pe Bulevardul Carol I, nr. 55, la monumentul închinat eroilor Regimentului 15 ,,Războieni”, căzuţi la datorie în Primul Război Mondial, începând cu ora 10.00 (vis-a-vis de Palatul Oștirii).

Ceremonia va cuprinde primirea oficialităţilor, intonarea Imnului Naţional, oficierea serviciului religios, alocuţiuni ale reprezentanţilor autorităţilor locale, depuneri de coroane de flori și defilarea militarilor. Din păcate, în acest an nu va avea loc retragerea cu torțe.

Pentru buna desfășurare a ceremoniei militare și religioase organizate cu ocazia Zilei Armatei Române, circulația va fi restricționată / închisă, în funcție de necesități, în cursul zilei de marți, 25 octombrie, între orele 9.30 și 11.00, pe bulevardul Carol I, între strada Mihai Costăchescu și strada Oastei, în zona monumentului dedicat Eroilor Regimentului 15 din fața Palatului Oștirii, astfel:
– între orele 9.30 și 10.40 circulația va fi restricționată pe un singur sens, dinspre Fundație spre Agronomie, cu excepția tramvaielor;
– între orele 10.40 și 11.00 circulația  va  fi  oprită  complet, pe ambele  sensuri, pentru defilarea militarilor. 
În cazul în care situația din teren va impune extinderea perimetrului de delimitare, Poliția Municipiului și Poliția Locală vor lua toate măsurile pentru bună desfășurare a evenimentului și interzicerea accesului auto în zonă.