„Copilul meu a trăit un calvar!” Reacţia mamei Costinei, tânăra care s-a aruncat din maşină în mers, pentru a scăpa de atacul soţului

O femeie din Galaţi a fost bătută şi sechestrată de propriul soţ. Ca să scape de abuzuri, tânăra a recurs la un gest extrem. A deschis portiera maşinii conduse de agresor şi s-a aruncat din mers. Soţul violent nu a lăsat-o în pace însă nici aşa. Totul a ieşit la iveală abia după ce femeia a ajuns la spital cu dureri îngrozitoare.

Scenele şocante au avut loc într-o localitate din nordul judeţului Galaţi. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum, de frică, tânăra de 21 de ani se aruncă din maşina condusă de soţ. O ia apoi la fugă. Încearcă să găsească refugiu într-o curte, se caţără pe gard, dar bărbatul de 28 de ani o apucă de păr şi o târâie spre autoturism. O abandonează într-un final în faţa locuinţei mamei sale, dintr-o localitate apropiată.

Mama fetei: „A bătut-o în maşină, a strâns-o să de gât ca să o omoare. Fata, cand a văzut, a sărit în maşină. De la începutul căsniciei, numai ceartă şi numai scandal şi numai ceartă şi numai bătăi. Copilul meu a trăit un calvar!

Marius şi Costina erau căsătoriţi de trei ani şi au împreună un copil de 2 ani. Chiar înainte de gestul extrem, cei doi ar fi avut o discuţie aprinsă. Tânăra i-a spus că vrea să îl părăsească, iar bărbatul a văzut negru în faţa ochilor. A urmărit-o pe stradă şi a forţat-o să urce în maşină.

Sursa observatornews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *