Copilărie fericită la Tomești

foto_copii

Inspirati de noutatile din Tomesti, am plecat in cautarea copilariei fericite. E iunie, e luna dedicata copiilor, iar parintii si comunitatile locale au facut eforturi pentru ca darurile sa fie pe masura asteptarilor. Si pentru ca cei mai exigenti sunt copiii, o echipa Tele M a reusit sa-i starneasca la dialog si pe juniorii tomesteni.

O copilarie fericita…ce copil si ce parinte nu isi doreste asa ceva? O copilarie fericita implica mai multe ingrediente iar daca in comunitatile mici adultii isi unesc fortele, cei mici au doar de castigat. Cum e copilaria la Tomesti?

La Tomesti, recreerea face casa buna cu educatia, sportul si determinarea. Si pentru ca astazi e Ziua Invatatorului, l-am intrebat pe edilul tomestean care este implicarea primariei in scoala.

Biblioteca „Regina Maria”, proaspat inaugurata, parcul european pentru juniorii tomesteni, parcul si terenul de sport din Vladiceni sunt doar cateva dintre ultimele realizari ale primariei. Copilaria e frumoasa la Tomesti, ne-am convins cu ochii nostri!