Copilă de 13 ani, violată şi filmată de un tânăr de 20 de ani. Agresorul a şantajat-o şi a ameninţat-o cu moartea

WlWDu4PK88J_3O

O fetiţă de 13 ani a fost terorizată aproape un an de zile de un tânăr în vârstă de 20 de ani. Minora ar fi fost violată şi filmată, ca mai apoi să fie şantajată cu imaginile surprinse chiar de băiatul cu 7 ani mai mare decât ea. Când fata a refuzat să mai aibă de a face cu el, individul a văzut negru în faţa ochilor. Ar fi trimis imaginile obscene părinţilor fetei şi unui profesor, ca mai apoi să o ameninţe atât pe minoră, cât şi pe mama acesteia că le omoară. Tânărul se află acum în arest preventiv.

După aproape 10 luni în care tânărul de 20 de ani a vrut să o cucerească pe fetiţa cu 7 ani mai mică, acesta ar fi trecut la gesturi extreme. În luna octombrie a acestui an, individul ar fi profitat de lipsa părinţilor fetei şi ar fi pătruns în curtea lor ca să le fure câinele. Cu promisiunea de a-i înapoia animalul, tânărul ar fi ademenit-o pe minoră într-un loc izolat, unde ar fi violat-o. Mai mult, a şi filmat întreaga scenă.

Pentru a se mai întâlni cu minora, individul ar fi şantajat-o cu filmarea, iar când s-a lovit de refuz, acesta ar fi trimis înregistrarea video părinţilor fetei, dar şi unui profesor. Tânărul le-a ameninţat apoi cu moartea pe minoră şi pe mama acesteia. Iar aceasta nu ar fi fost singura traumă trăită de fata de 13 ani. În urmă cu un an de zile, un alt tânăr ar fi profitat de aceasta.

Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile şi riscă ani grei de închisoare. Acuzaţiile care i se aduc sunt de violare de domiciliu, furt calificat, viol, pornografie infantilă, şantaj şi ameninţare.