Update: A fost găsit copilul infectat cu COVID-19, dispărut din Centrul C.A. Rosetti din Iași

UPDATE: Minorul a fost găsit. Acesta a revenit în Centru, iar la această oră se desfășoară o anchetă pentru a se stabili unde a fost în orele în care a fost dat dispărut.

Poliţiştii ieşeni caută un băiat în vârstă de 12 ani care a plecat împreună cu trei prieteni dintr-un centru multifuncţional al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi, unde se afla în izolare pentru că este infectat cu noul coronavirus, şi nu a mai revenit.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Iaşi, Anca Vîjiac, a declarat că dispariţia băiatului a fost anunţată în cursul serii de miercuri.

„Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Iaşi au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe 26 august, Ştefan Emanuel Vizitiu, de 12 ani, a plecat dintr-un centru multifuncţional al DGASPC Iaşi. Semnalmentele băiatului: înălţime 1,65 m, greutate 55 de kilograme, constituţie atletică, păr blond, ochi verzi, faţa ovală, ten deschis. La data plecării acesta era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni de culoare albastră şi un tricou de culoare albă. Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, a declarat reprezentanta IPJ Iaşi.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!