Ample cautari in Iasi dupa disparitia unui copil de 3 ani. A fost gasit intr-un autobuz

Ieri dupa amiaza, în jurul orei 15.25, politistii au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la faptul că un minor, în vârstă de 3 ani, care se afla la cumpărături cu bona sa, a ieșit din magazin și a plecat într-o direcție necunoscută, fără a reveni.

Polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Iași s-au deplasat la fața locului, unde au efectuat primele verificări, fiind constituit un dispozitiv de căutare format din polițiști din cadrul Poliției Municipiului Iași, Secțiilor de Poliție nr. 1 – 6 Iași, Biroului Rutier Iași, Serviciului de Investigații Criminale Iași – Biroul Urmăriri, Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași, precum și polițiști locali din cadrul Poliției Locale Iași și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Iași.

În jurul orei 16.45, în urma activităților desfășurate, minorul a fost identificat pe raza municipiului Iași, în parcarea magazinului din care plecase, fiind într-un autobuz care efectua transport de călători pe ruta Iaşi – comuna Victoria. Ulterior minorul a fost încredințat părinților.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!