Copil de 3 ani, dispărut în pădure. Peste 100 de persoane, pe urmele lui

padure

UPDATE ORA 11.33 Copilul în vârstă de 3 ani din localitatea Hetea, care a dispărut în cursul zilei de luni de la domiciliu, a fost găsit marţi pe raza localităţii Araci, după mai multe ore de căutari, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna.

„La data de 4 ianuarie 2021, în jurul orei 19:00, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că Vasile Bogdan Coşcodar, în vârstă de 3 ani, din comuna Vâlcele, sat Hetea, a dispărut din faţa casei sale (…) În cursul nopţii, poliţişti din cadrul I.P.J. Covasna, jandarmi din cadrul I.J.J. Covasna, pompieri din cadrul I.S.U. Covasna şi I.S.U. Braşov, reprezentanţi ai Serviciului Salvamont Covasna, cu sprijinul voluntarilor şi personalului silvic, au desfăşurat activităţi specifice de căutare pe toată raza localităţii Hetea şi în zona împădurită din proximitatea localităţii, fără ca minorul să fie depistat. În cadrul activităţilor de căutare au fost folosite camere cu termo-viziune, autospeciale de teren şi câini de urmă (…) Minorul a fost găsit marţi pe raza localităţii Araci. Din primele informaţii este în stare bună”, au precizat reprezentanţii instituţiei.

Potrivit Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna, peste 100 de persoane au participat la acţiunile de căutare a băiatului.

—————————————————————————————————————-

Polițiști, salvatori, dar și localnici dintr-un sat din Covasna caută un copil de 3 ani care a dispărut luni seară într-o pădure din apropierea localităţii Hetea, informează Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna, potrivit Agerpres.

Peste 100 de persoane l-au căutat pe micuț în cursul serii de luni, fără niciun rezultat, iar acţiunea a fost reluată marţi dimineaţă.

„În seara zilei de 4 ianuarie, pompierii au fost solicitaţi pentru căutarea unui minor dispărut în pădurea din zona localităţii Hetea. În urma solicitării s-au format echipe de căutare-salvare, astfel că peste 100 de pompieri militari din cadrul ISU Covasna şi ISU Braşov, poliţişti, jandarmi, salvatori montani din cadrul Serviciului Public Salvamont Covasna, voluntari din cadrul ASV România şi cetăţeni au cercetat pădurea în căutarea minorului de 3 ani. Acţiunile de căutare au fost sistate după 5 ore şi au fost reluate în această dimineaţă”, au menţionat reprezentanţii ISU Covasna.

Sursa: Agerpres