Copil care cerșea, lovit de două mașini în Botiz, lângă calea ferată

Un copil care cerșea a fost lovit de două mașini, joi seara, 17 august, în județul Satu Mare. La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje de poliție și de prim-ajutor.

Totul s-a petrecut în localitatea Botiz din județul Satu Mare. Copilul cerșea lângă trecerea la nivel cu calea ferată și a fost lovit de o autoutilitară și de un autoturism marca BMW, potrivit informațiilor PortalSM. După ce a fost lovit de primul autovehicul, copilul a fost aruncat într-un alt autoturism.

În urma impactului, copilul a acuzat dureri la spate. Minorul a fost preluat de ambulanță și transportat de urgență la Spitalul Județean Satu Mare.

La fața locului au ajuns și polițiștii, care urmează să stabilească cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

De menționat că mulți copii își petrec zilnic timpul lângă trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea Botiz, acolo unde sunt trimiși la cerșit. Ei bat în geamurile autovehiculelor care opresc la calea ferată și le cer bani șoferilor. De altfel, în trecut, în aceeași zonă, au avut loc atât accidente, cât și alte incidente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *