Copiii militarilor s-au întâlnit cu Moș Crăciun

268286887_2081078202051420_9067530314801015009_n

Deși mai este o săptămâna până la ajunul Sărbătorilor de Iarnă, Moș Crăciun a distribuit deja cadouri. A începu cu fiii militarilor ieșeni de la Brigada 15 Mecanizată Podu Înalt care s-au adunat astăzi în număr mare la Centrul Militar din Copou pentru întâlnire. Așezați pe scaune, alături de părinți au asistat și la evenimentele culturale organizate pentru ei.

40 de copii, fiii militarilor ieșeni s-au întâlnit astăzi cu Moș Crăciun la Cercul Militar din Copou. Fiecare a venit cu câte o dorință.

„Eu îl las pe el să îmi aducă ceea ce dorește, ceea ce crede el că este mai bine pentru mine. Nu-mi doresc ceva anume.”, a zis Emanuela, o fetiță de 10 ani.

Reporter: „Ai fost cuminte?”

„Da, eu zic că am fost cuminte în majoritatea timpului. Eu cred în Moș Crăciun, chiar dacă cel de la Mall nu este cel adevărat. El este în cer și ne vede acum pe toti”, a răspuns Matei, un băiețel de 9 ani.

Reporter: „Ce îți dorești de la Moș Crăciun?”

„Un microscop și un iepuraș de pluș, daca nu îmi dă mama să îi rod urechile în fiecare noapte.”, a răspuns un copil.

Reporter:„Tati este militar, tu ce îți dorești să fii când o să fii mare?”

„Preot, într-un fel. Îmi place pacea, nu războiul”, a zis unul din micuți.

Trupa de dans de la Casa de Cultură a Studenților din Iași a interpretat un număr artistic cu tematica sărbătorilor de iarnă pentru copiii prezenți la serbare.

Sincron cpt. Andrei Vicol, B

„În jur de 40 de copii avem. Din motive subiective, unii nu au putut să fie astazi aici. Cu siguranță moșul va trece pe la ei pe acasa.”, a declarat căpitanul Andrei Vicol.

Săptămâna viitoare, militarii vor distribui pachete și copiilor din Iași care au scris scrisoare moșului și nu au speranțe că vor primi ceva.