Copiii din Ursita si Crucea au primit cadourile de la Mos Craciun, dupa o campanie derulata de TeleM

copii-crucea

Campania „Un mos al tuturor copiilor” demarata de TeleM, a ajuns la final. Astfel, copilasii din satele Ursita si Crucea au avut ieri parte de vizita ajutoarelor lui Mos Craciun. Insotiti de parinti si vizibili nerabdatori, copilasii au primit pachetelele pregatite de locuitorii satului Dumasca din judetul Vaslui si de iesenii de bine, pregatite la detaliu de colegii nostri.

Dulciuri, fructe, alimente neperisabile, imbracaminte, incaltaminte si jucarii. Acestea au fost darurile cu care au ajuns spiridusii lui Mos Craciun la Ursita si Crucea. Dupa ce au fost cuminti tot anul si au invatat bine la scoala, copilasii au fost răsplatiti.

Emanuel Apetrei – preot: „Daca sunt hainute care va vin, sa le purtati. Daca sunt hainute care poate sunt mari sau mici, ce trebuie să facem cu ele? Le dăm mai departe. Nu uitați un lucru, că dar din dar se face rai și dacă eu am o pereche de papuci și nu imi mai vin, da le de pomana ca poate se bucura altcineva de ele, da?

Timizi si cu ochii inlacrimati, copilasii au fost foarte fericiti.

10.36 Reporter: Cum te cheamă?

C: Nicoleta.

R: Și câți ani ai?

C: Șapte.

R: In ce clasa?

C: Pregatitoare.

R: Si cum e?

C: Bine.

R: Ce ai primit astazi de la mosu?

C: Dulciuri și hănuțe.

11.32 R: Ce ti-a adus mosul astazi?

C: Un camion.”

Cadourile din partea mosului au inceput sa vina inca de duminica. Dupa ce au participat la slujba si au cantat colinde, copilasii au fost placut surprinsi de daruri.

Stefan Teletin – profesor coordonator: „Duminica am avut bucuria de al primi pe Mos Craciun. A fost anul acesta foarte harnic, chiar Consiliul Local Mironeasa și prietenii de suflet ai școlii ne-au ajutat și a fost un mos cu un sac foarte bogat. Dupa cum vedeti, copiii sunt incantati, sunt bucurosi si abia asteapta sa desfaca sacoselele si sa vada ce au primit de la ‘un mos al tuturor copiilor”.

Situatia familiilor din Ursita si Crucea nu este una roz, insa copilasii au invatat sa se bucure de fiecare bomboana primita.

13.46 „Cati copilasi aveti acasa?

M: Șase.

R: Și cum vă descurcați?

M: Binișor. In limita posibilitatilor, facem tot posibilul ca sa avem de toate pentru copii ca sa nu le lipseasca nimic. Acum numai ce am citit pe telefon și mergem și le zic, nu, pentru ca am treaba. Ba mergem, am plecat toti de acasa.”

Campania TeleM  „Un mos al tuturor copiilor” a avut sprijin din partea locuitorilor satului Dumasca din judetul Vaslui, a iesenilor de bine si a echipei TeleM care si-a dorit sa ofere un zambet de mos Craciun. Vă multumim!