Contre intre actualul si viitorul presedinte al CJ Botosani

Doina Federovici, președintele PSD Botoșani a ieșit la atac după alegerile locale. Prezentă la înmânarea mandatelor viitorilor consilieri județeni, Doina Federovici a lansat un atac la noul președinte al Consiliului Județean care își va prelua mandatul în octombrie și care ieri nu era prezent în sală.

Doina Federovici, președintele în funcție al Consiliului Județean Botoșani, s-a arătat deranjată de absența lui Valeriu Iftime de la acest eveniment, motivând că este o lipsă de respect față de alegători.

Doina Fedorovici – Presedinte CJ Botosani: „Regret că nu este de față și viitorul președinte al Consiliului Județean pentru că mi-aș fi dorit să-i adresez câteva cuvinte. Din punctul meu de vedere, prezența la acest eveniment este o formă de respect către cetățenii care te-au votat„.

Aceasta l-a avertizat pe Valeriu Iftime ca va avea in social democrati cei mai redutabili adversari daca proiectele nu vor fi duse la indeplinire.

Doina Fedorovici: „Aș vrea să-i transmit domnului președinte ales că această instituție este foarte importantă. Consiliul Județean nu va putea fi condus la fără frecvență. Până la preluarea mandatului poate va reuși să înțeleagă importanța acestei funcții„.

Doina Fedorovici a precizat ca dorea sa discute cu Valeriu Iftime despre un proiect major pentru dezvoltarea economică a județului Botoșani, drumul de mare viteză Botoșani – Aeroportul Salcea, pe care il considera cea mai mare investiție a județului.

In replica, Valeriu Iftime a transmis social democratilor ca stilul lor învechit și prăfuit de management nu mai are ce să caute la cârma județului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *