Contre dure intre Mihai Chirica si Ciprian Paraschiv dupa interzicerea fostului capitan de la Poli in tribuna oficiala

Mihai Chirica a reactionat astazi la amiaza dupa ce a fost acuzat de Ciprian Paraschiv ca a dictat sa-i fie interzis accesul la tribuna oficiala a Politehnicii. Acesta a precizat ca decizia conducerii clubului este justificata dar il va ruga pe presedintele Florin Briaur sa-l reprimeasca pe fostul capitan.

„În pofida inexistentelor abilități manageriale dovedite de-a lungul timpului, a risipirii unor resurse publice considerabile, a înșelării așteptărilor ieșenilor,a utilizării unor metode de comunicare lipsite complet de sportivitate , dar mai ales în ciuda rezultatelor catastrofale obținute de Dumneavoastră, pe vremea când a îndeplinit funcția de președinte al clubului Politehnica, rezultate soldate cu retrogradarea echipei de suflet a ieșenilor în eșalonul secund, consider că decizia actualei conduceri a clubului (decizie luată fără o consultare prealabilă cu mine) este ușor exagerată. Prin urmare, îi adresez domnului Briaur rugămintea de a-l reprimi pe domnul Paraschiv în tribuna oficială. Din păcate, trebuie să mă declar din nou dezamăgit de tine , care ai demonstrat încă o dată că nu dorești decât să folosești sportul ieșean și imaginea clubului Politehnica drept arme într-o bătălie politică suburbană și agresivă specifică partidelor extremiste”, a scris Mihai Chirica.

Ciprian Paraschiv a reactionat in aceasta seara postand o poza de la tribuna oficiala a stadionului din Toulouse.

„În tribuna oficială, pe Stadium de Toulouse. Delegat UEFA în grupele Europa League, la Toulouse vs LASK Linz. Aici, chiricule, mai greu să mă interzici…Ne obișnuisei cu deliruri personale doar noaptea, jupâne! Măcar te ții de cuvânt, o dată în viață: analfabetismul nu pleacă din orașul nostru…Apropo de cuvânt: să nu aflăm cumva, ca în bancurile rusești, că stadionul nou e gata de mult, dar de fapt e compus din mai multe case de-ale tale iar nocturna se-aprinde dacă le montăm corect. Ce mărinimie, dai semn să fiu primit înapoi la oficială… Însă nu uita: poți păcăli câțiva oameni tot timpul și toți oamenii o perioadă. Dar pe toți, tot timpul, nu se poate! Cât despre Poli Iași… până la Poli, până la Iași, chiricule! Pentru că eu mi-am rupt picioarele cu demnitate pentru Poli când tu nu știai nici pe unde se intră în stadion! Pentru că eu am fost căpitanul echipei pe care o iubesc, nu locotenentul intereselor care te devorează! Pentru că eu am acceptat să îmi protejez clubul și să nu-l împing la cimitir după ce ordinele tale ridicole de jupân m-au transformat în principalul lui creditor. Bietule chiric, ajuns chiriaș al unei disperări infernale… Mi-e milă de tine, zău, dar mai milă mi-e de ieșeni și de Poli! Joacă-te cu ce vrei, dar nu cu Poli și cu ieșenii! Și vezi că ți-o spun ca în vestiar: cu mine o ai grea de azi! Nu o mai lungesc, pentru că ne despart prea multe. Dar spune-mi, te-ai întrebat vreodată: de ce atunci când avem în față o linie albă eu mă gândesc instinctual la careul în care nu trebuia să faultez, la tușa spre care degajam la nevoie, iar tu, când ai în față o linie albă…. nu?! De-acum, eu merg doar în peluză la meciurile lui Poli. Să fiu și fizic acolo unde am fost și-am rămas dintotdeauna, prin cântecele oamenilor. Păstrează tu abonamentul la tribuna ZERO, în caz că uiți vreodată ce fel de om ești”, a reactionat Ciprian Paraschiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *