Contre de la distanta intre antrenorul Iasului si Cristi Balaj

Sharing is caring!

Mircea Rednic nu a reuşit să treacă peste dezamăgirea înfrângerii cu FC Viitorul, scor 1-2. S-a înarmat cu o fotografie care prezenta faza de la primul gol marcat de echipa lui Hagi şi a venit cu ea la conferinţa pentru a demonstra că a avut dreptate în clipa în care a cerut offside.

“Pentru că nu am putut să dorm după meciul ăsta, am venit cu ceva, da? Asta e situaţia la primul gol şi să ştiţi că m-am interesat şi nu o fac pentru că am pierdut. Am pierdut din cauza noastră, pentru că noi am făcut greşelile după faza asta, dar nu vreau să fim luaţi nici de amatori sau că nu ştim regulamentul.

Am pierdut pentru că am fost greşelile noastre şi am analizat asta zilele trecute, au fost grşeile noastre, dar când vezi mingea a plecat şi sunt patru jucători care au plecat. Pe vremea mea asta numeam pomană.

Joc pălăria pentru preşedintele de la Ceahlăul, nu de la Botoşani, pentru declaraţia care a făcut-o şi m-aş fi aşteptat şi de la Dănciulescu care era acolo în emisiune. Vreau puţin respect şi faţă de noi ăştia din provincie şi faţă de oamenii care au jucat fotbal. Am vreo 80 şi ceva de meciuri la echipa naţională şi vreo 600-700 de meciuri.

Noi respectăm, apreciem şi ştim că trebuie să-i dăm regelui ce este al regelui şi gata, dar eu cred că faza asta era cât de poate de clară, pentru că dacă noi egalam la o fază ca asta sigur s-ar fi dat ofsaid” , a declarat Mircea Rednic.

Cristi Balaj i-a raspuns lui Rednic.

”Că sunt prieten cu Gică Popescu este adevărat şi trebuie să îi spun lui Rednic că nu am fost doar o dată cu Gică Popescu la masă, am fost de mult mai multe ori.  La un local, niciodată într-un club, noaptea. Nu am fost noaptea în club pentru că nu frecventez cluburile. Prietenia mea cu Gică Popescu o confirm, nu îmi este ruşine, dimpotrivă. Am fost cu el şi la Barcelona, la un meci al Barcelonei. Nu vă ascund faptul că taximetriştii nu voiau să îi ia bani când mergeam cu el.  Această fază e simplă. Dacă nu ar fi tragică situaţia, ar fi chiar comică. De ce e tragic, pentru că vorbim despre un nou management la Iaşi. Au persoane care spun că au participat la cursuri, la diferite seminarii. Mi se pare trist că după atâtea zile aveau oportunitatea să sune la CCA, să primească nu o fază, zeci de faze asemănătoare în care decizia e una singură. E trist că ne ocupăm de aşa ceva. Gică Popescu e prietenul meu. Niciodată nu mi-a cerut să spun, să influenţez, să fac ceva împotriva regulamentului” a mărturisit Balaj, la Telekom Sport.

Sursa: TelekomSport

shares