Contraofensiva a Ucrainei dupa loviturile de la Dunare. Doua drone au atacat Moscova

Două drone ucrainene au încercat să atace Moscova la primele ore ale dimineții. Nu au fost raportate victime. Potrivit Ministerului rus al Apărării, tentativa Kievului de a ataca instalațiile orașului a fost zădărnicită, dronele fiind bruiate de sistemele de război electronic.

Oficiali rusi au declarat pentru TASS că au fost găsite fragmente de drone pe bulevardul Komsomolski nr. 17 din Moscova. Ulterior, au apărut informații despre un alt vehicul aerian fără pilot care a lovit o clădire a unui centru de afaceri de pe Bulevardul Likhachev. Geamurile clădirii au fost sparte la etajele 17 și 18.

Primarul Moscovei, Serghei Sobyanin, a confirmat că au fost înregistrate atacuri cu drone asupra a două clădiri nerezidențiale în jurul orei 4:00 a.m, ora Moscovei. Nu au fost raportate victime sau pagube grave, a precizat primarul. Ministerul rus al Apărării a declarat că „tentativa regimului de la Kiev de a efectua un atac terorist” a fost zădărnicită, sistemele de război electronic bruind două drone ucrainene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *