Contracte de peste 3 milioane de euro au fost semnate pentru reabilitarea si renovarea energetica a unor cladiri din judetul Iasi

primaria lespezi

Au fost semnate contracte cu o valoare de peste 3 milioane de euro pentru reabilitarea și renovarea energetică a unor instituții sociale, culturale și de învățământ, precum și a unor clădiri publice și multirezidențiale.

Astfel, peste 2,5 milioane de lei vor fi alocati prin PNRR pentru creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei la Școala primară Bursuc Deal din comuna Lespezi (jud. Iași). De asemenea, 1,4 milioane de lei vizeaza creșterea eficienței energetice la căminul cultural Matei Millo din comuna Stolnicu-Prăjescu.

Pentru reabilitarea și modernizarea Școlii nr. 2 Răducăneni va fi alocata suma de 1,7 milioane de lei in timp ce modernizarea și dotarea căminului cultural din satul Brătești va primi suma de 1,1 milioane de lei.

Pentru renovarea energetică a unei clădiri rezidențiale multifamiliale comuna Tomesti va primi 5,5 milioane de lei iar orasul Podu Iloaiei 3,3 milioane de lei.