Contrabandă cu… artizanat

Cântec și voie bună de Paște!

Sharing is caring!

A cumparat mii de obiecte de artizanat din toata tara pentru a le vinde la Botosani, in judetul sau de bastina, insa a ramas fara produse. Acestea i-au fost confiscate de catre politistii de frontiera pentru ca nu existau documente de provenienta. Autoturismul Mercedes Sprinter condus de botosaneanul in varsta de 37 de ani a fost oprit in trafic, in localitatea Vârfu Câmpului, din judeţul Botoşani, pentru un control de rutina.

Politistii de frontiera au observat insa ca in interiorul autoturismului se gaseau mai multi saci de rafie, iar cand i-au desfacut, au descoperit in interiorul acestora obiecte de artizanat. Concret, erau aproape 6.900 de  ouă încondeiate din lemn, suporturi cu logo “Timișoara”, “Băile Felix”, “România”, linguri de lemn, solnițe, tocătoare, pături de lână, cămăși populare.

Bărbatul a spus ca a cumparat marfa cu scopul de a o comercializa pe raza județului Botoșani. El a recunoscut ca nu deţine documente legale pentru aceasta. Produsele in valoare de peste 23.000 d elei au fost confiscate, iar botosaneanul a fost amendat.

shares