Continuă lucrările la Spitalul de Copii ”Sf. Maria” din Iași

Lucrările de reabilitare și modernizare de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași se desfășoară conform graficului.

În ultima lună constructorul a finalizat tâmplăria exterioară la tronsonul III al corpului A și a montat-o pe cea interioară de la nivelul 8 și până la 5. Totodată, de la etajul 8 și până la 1, lucrătorii au realizat instalația de detecție a incendiilor.
La nivelul 8 au fost montate obiectele sanitare, iar până la etajul 6 au fost instalate corpurile de iluminat. Ventilatoarele de aerisire au fost puse la etajele 8, 7 și 5.
La etajele 6, 5 și 4, muncitorii au realizat șapa autonivelantă, în timp ce la nivelurile 8 și 7 lucrează la montarea covorului PVC și a casetelor de la tavan.
Finisajele cu glet au fost finalizate de la nivelul 5 până la 2 și demisol, iar la etajele 5, 4 și 3 au fost montate cablurile cu ajutorul cărora pacienții vor putea chema în salon un asistent medical.
La etajul 1 au fost izolate conductele de agent termic și cele de ventilație, a fost montată tubulatura necesară ventilației pe holuri și în saloane și a fost realizată structura tavanelor din saloane.
La parter au fost instalate tablourile electrice, iar la subsol a fost făcută distribuția agentului termic pentru tronsoanele II și III.

Constructorul a amenajat fundațiile pentru rezervoarele de apă. Totodată, au fost aduse și amplasate centralele de tratare a aerului și răcitoarele de aer.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!