Continuă lucrările la noua Unitate de Primiri Urgențe a Spitalului ”Sf. Maria”

lucrari UPU Spitalul de Copii

Lucrările la noua Unitate de Primire Urgență a Spitalului de Pediatrie din Iași continuă conform proiectului tehnic.

Viitoarea Unitate de Urgență va avea o suprafață de 2.358 mp și va fi dispusă pe trei niveluri, respectiv demisol, parter și etaj, cu platformă pentru heliport.

”Mă bucur mult că am reușit să începem lucrările la UPU de la Spitalul de Copii, care va deservi nu doar comunitatea ieșeană, ci întreaga regiune a Moldovei. Mulțumesc Direcției de Proiecte din cadrul CJ Iași pentru implicarea totală în implementarea acestui proiect.

Vedem de la zi la zi cum avansează lucrările și sunt încrezător că spațiul medical se va ridica la standardele de calitate pe care trebuie să le oferim cetățenilor. Niciun efort nu este prea mare pentru sănătatea copiilor noștri.” , a afirmat Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași.

Ordinul de începere a lucrărilor a fost dat în luna septembrie a acestui an, iar durata de execuție este de 17 luni. Valoarea totală a proiectului pentru extinderea și dotarea Unității de Urgență a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii “Sfânta Maria” este de 34.671.507,39 lei.