Continua lucrarile la gradinitele din Bucium si Dacia

gradinita bucium

Grădiniţa cu program prelungit din Bucium va fi un corp de clădire P+E, cu o suprafaţă construită desfăşurată de 1.645 metri pătrați. Lucrările vor consta în construirea şi echiparea grădiniţei pentru nouă grupe la program prelungit, adică 180 de locuri pentru copii, la care se va adăuga construirea şi amenajarea unui loc de joacă.

Lucrările de construire sunt executate de firma Alconf SRL Iași contra unei sume de 3.958.608,48 lei, fără TVA (4.710.744,09 lei, cu TVA).

În cursul acestei veri a fost semnat și un contract de furnizare de mobilier de interior pentru această grădiniță. Bunurile sunt livrate de SC Mobteco Product SRL București în cadrul unui contract în valoare de 235.464,12 lei. Municipalitatea organizează licitații similare și pentru achiziția altor bunuri necesare pentru funcționarea grădiniței: dotări IT și multimedia, dotări pentru bucătărie și spălătorie, obiecte pentru spațiul de joacă etc.

Valoarea totală a proiectului, care include și dotările menționate, este de 5.963.205,99 lei (circa 1,24 milioane euro). Lucrările sunt finanțate cu fonduri europene prin Programul Operațional Regional – Axa 4.4.