Continua investitiile in parcurile industriale din Miroslava

miroslva

Primaria Miroslava isi concentreaza efortul pentru dezvoltarea celor doua parcuri industriale care au atras investitii majore in comuna. Toate drumurile din Parcul Industrial 1 au fost asfaltate, la fel si drumul comunal 25 care leaga Uricani de fabrica de antibiotice. Pana la finalul anului se va rezolva si problemei iluminatului din cele doua parcuri industriale.

Au plecat de la zero si au ajuns sa se laude cu singurele parcuri industriale din judetul Iasi. In acest an, au continuat investitiile din interiorul parcurilor pentru atragerea investitorilor privati.

Dan Nita – primar Miroslava:In acelasi timp, am lucrat la Parcurile Industriale. Am asfaltat toate drumurile din Parcul Industrial 1 si este o mandrie pentru noi ca am reusit acest lucru. Am asfaltat drumul comunal 25 care leaga Uricani de fabrica de Antibiotice creand masurile necesare functionarii parcului industrial 2”.

Se lucreaza in continuare la iluminatul public din parcul industrial. Termenul pentru finalizarea lucrarilor ar fi luna decembrie anul acesta.

Dan Nita- primar Miroslava Iasi: „Acum lucram la  iluminatul stradal in Parcul Industrial 1 si Parcul Industrial 2. Speram ca pana la sfarsitul anuluib sa fie gata. Sunt convins ca o parte din vizitatorii comunei Miroslava o sa mearga in Parcul Industrial sa vada cam se s-a facut acolo si cam cat de frumos este”.

Parcul industrial 1 are un grad de ocupare de 100 la suta si se intinde pe 46 hectare.