Contestatie pentru licitatia la tronsonul Iasi – Suceava

Sharing is caring!

Presedintele Consiliului Judeţean Iasi, Maricel Popa, a anuntat ca lucrarile la drumul Iasi – Suceava vor fi intarziate. O contestatie a fost depusa pentru cel de-al treilea tronson al drumului. Maricel Popa a precizat ca, licitatia va fi reluata dupa rezolvarea acesteia.

“Cele doua tronsoane, tronsonul 1 de la Rediu pana la Movileni si tronsonul de la Movileni pana la Belcesti a fost contractat la inceputul lunii decembrie, s-a da ordin de incepere unde deja se realizeaza organizare santier, acolo trebuie sa se aduca in jur de 200.000 de metri cub de balast si am avut o intrevedere cu constructurl care se mobilizeaza, deschizand 16 puncte de lucru”, a declarat Maricel Popa, presedinte CJ Iasi.

Cel de-al treilea tronson Belceşti – Cepleniţa – Scobinţi – Lespezi are o lungime de 40 de kilometri. Pentru acest tronson s-a depus o contestatie.

“Tronsonul 3, de la Belcesti pana la Lespezi, a fost contestat, e in perioada de reanalizare a ofertelor pentru toti cei 3 ofertanti si speram saptamana viitoare sa avem o propunere a comisiei de reanalizare”, a adaugat Maricel Popa, presdinte CJ Iasi.

Axa Iasi – Suceava are 170 de km si drumul a fost impartit in cinci sectoare, trei pe teritoriul judetului Iasi si doua in judetul Suceava.

shares