Contabila care s-a aruncat de etajul 5 ucigând o altă femeie riscă ani grei de închisoare

Contabila care s-a aruncat de la etajul 5 şi a strivit un om va fi externată. Medicii care au tratat-o spun că este în afara pericolului în ciuda faptului că a căzut în gol aproape 20 de metri. Acum este rândul procurorilor care au preluat cazul să-i ceară explicaţii. În primele declaraţii, femeia a recunoscut că voia să-şi ia viaţa. Cu toate acestea este acuzată că a povocat moartea unui om. 

Femeia de 43 de ani care s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din centrul Capitalei şi a omorât un om ar putea să ajungă în spatele gratiilor pentru mulţi ani.

Contabila de 43 de ani care s-a aruncat de la etaj ar fi recunoscut în fata polițiștilor că a vrut să își ia viața. Pentru că gestul ei a dus la moartea altei femei, va fi cercetată pentru omor cu intenție indirectă.

Infracţiunea este una rar întâlnită, care se pedepsește cu minim 10 ani de închisoare.

Colegii au descris-o anchetatorilor pe contabila de 43 de ani drept o persoană introvertită, dar altfel, un profesionist desăvârşit.

Ionuţ Sandu, avocat: În cazul în care se va stabili că nu avea discernământ la momentul la care a sâvârşit această faptă, vorbim de o cauză de neimputabilitate şi existenţa unei cauze de neimputabilitate înlătură răspunderea penală pentru comiterea acestei infracţiuni.

Victima, o economistă de 60 de ani, locuia în acelaşi bloc şi se îndrepta spre staţia de autobuz în momentul în care a fost strivită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *