Constructor mort pe santierul de la Aeroport

Aeroport

Un bărbat în vârstă de 38 de ani a murit ieri, după ce o schelă metalică a căzut peste el. Acesta muncea pe  şantierul Aerostar de la Aeroportul din Iaşi. Victima se afla la muncă atunci când o bucată metalică s-a desprins şi l-a lovit.

La faţa locului a fost trimisă o ambulanţă, însă bărbatul nu a mai putut fi salvat. Un echipaj SMURD a fost solicitat pentru a interveni în cazul unui bărbat în vârstă de 34 de ani, peste care căzuse un corp dur.

Din nefericire, leziunile acestuia au fost incompatibile cu viaţa, astfel că tot ce s-a mai putut face a fost constatarea decesului. Politistii ieseni fac cercetari continuă pentru a se stabili cine este vinovat de moartea bărbatului.

Ioana Bilea, purt.cuv. IPJ Iasi: „Din primele cercetari efectuate, s-a constatat faptul ca un barbat de 38 de ani, din judetul Bacau, in timp ce desfasura activitati pe santierul unei societati comerciale, a fost surprins si accidentat de o grinda, ulterior fiind declarat decesul barbatului. In cauza, a fost intocmit dosar penal iar cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa”.