Constantin Timu, un îndrăgit director și profesor din Miroslava, s-a stins din viață

c tinu

Constantin Timu, un iubit director și profesor din Miroslava, s-a stins din viață. El a fost director al Liceului Tehnologic Agricol „M. Kogalniceanu” și suferea de mai mult timp de o boală de inimă. Pe rețelele de socializare curg mesajele de condoleanțe din partea celor dragi, inclusiv din partea colegilor și foștilor elevi.

Nicoleta Dragomir: „Tristă şi nedreaptă este viaţa când alege să ia de lângă noi oameni pe care îi preţuim şi de a căror prezenţă în cotidianul nostru am fi vrut să ne bucurăm mult, mult mai mult. A plecat spre Ceruri un prieten, colaborator, dascăl, un OM pe care l-am cunoscut atât de plin de viaţă, de zâmbet, de frumos, de dăruire pentru copiii pe care i-a educat şi pentru profesia sa. Atât de bruscă şi de neaşteptată îi este despărţirea de lumea asta, încât cu greu ne vine a crede că e adevărat. Drum lin Constantin Timu, Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău bun! Condoleanţe familiei îndurerate”.

Bejenaru Petrișor: „Astăzi am primit o veste care mă doborât cat sunt eu de luptător,am pierdut pot spune un al doilea tată,un suflet fara egal,un diriginte care m-a făcut mândru că am fost elev al dumnealui,un cadru didactic inegalabil.Daca toată lumea ar avea sufletul acestui om,raiul ar fi pe pământ.Drum lin suflet bun și să de-a bunul Dumnezeu să te așeze alaturi cu drepții”.