Consiliul Județean Vrancea organizează competiția internațională de tenis ”Vrancea Trophy”

Vrancea Trophy (1)

Consiliul Județean Vrancea susține sportul pentru toate vârstele și organizează în perioada 8 – 24 iulie 2022 evenimentul ”Vrancea Trophy”, dedicat iubitorilor de tenis.

”Vrancea Trophy” va avea loc în municipiul Focșani și va reuni tineri tenismeni, din Vrancea, din țară și din străinătate, care vor concura în cadrul a două turnee de tenis.

”Prin organizarea ”Vrancea Trophy” dorim să promovăm tenisul, precum și valorile turistice și culturale ale județului Vrancea în rândul participanților la eveniment. Vrem ca ”Vrancea Trophy” să fie un instrument cu impact puternic pentru promovarea județului, dar și a sportului în rândul tinerilor”, a declarat Cătălin Toma, președintele Consiliului Județean Vrancea.

”Vrancea Trophy” ia startul astăzi, cu turneul regional inaugural Tenis Partener (noul Sportya), dedicat atât copiilor, cât și adulților, care va avea loc în perioada 8-10 iulie 2022 la noua bază sportivă a Tenis Club Focșani.

Această competiție este un preambul pentru evenimentul central al ”Vrancea Trophy”, care este Campionatul European pe echipe, de vară, pentru copii cu vârsta de 12 ani, care va avea loc în a doua jumătate a lunii iulie. Vor participa sportivi juniori din județul Vrancea, precum și din toată România, Republica Moldova, Bulgaria, Georgia, Serbia, Spania, Elveția și Ucraina.