Consilierii USR solicitiă alegeri anticipate, după punerea lui Mihai Chirica sub control judiciar

timofticiuc

Consilierii locali USR solicită organizarea de alegeri anticipate, după ce vineri primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica a fost pus sub urmărire de DNA, sub control judiciar, pentru săvârşirea infracţiunilor de fals intelectual în formă continuată şi instigare la uzurparea funcţiei.

„Consilierii locali USR Iași vor demara o campanie de strângere de semnături pentru demiterea primarului Mihai Chirica, cercetat penal. Am inițiat toate demersurile statutare în acest sens, iar subiectul va fi pus în discuție în ședința Biroului Local al Municipiului Iași, care se va desfășura duminică. Avem încredere că această acțiune este susținută de Biroul Local și că de luni vom fi în stradă, alături de ieșeni.

Cerem alegeri anticipate! Vrem să scăpăm orașul de această rețea de corupție care a capturat Primăria!

În timp ce Chirica și clica din jurul lui s-au îmbogățit, Iașul a rămas restanțier la proiectele de care avem atâta nevoie pentru decongestionarea traficului, reducerea poluării, modernizarea școlilor sau rezolvarea problemei parcărilor”, a declarat Răzvan Timofciuc, liderul consilierilor locali USR ai municipiului Iași.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!