Consilierii județeni doresc reactivarea parcului TransAgropolis

Consilierii județeni de Iași doresc reactivarea parcului TransAgropolis, a cărui activitate a fost suspendată odată cu montarea Spitalului Modular AntiCovid.

În acest sens, a fost votată, astăzi, trecerea celor două hectare de la TransAgropolis din domeniul public al comunei Lețcani, în domeniul public al Consiliului Județean.

Președintele CJ Iași, Costel Alexe, a precizat că Spitalul Modular va fi relocat pe Strada C. A. Rosetti, unde se află Centrul de Antrenament Regional de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

Consilierii județeni doresc reactivarea parcului TransAgropolis

El a adăugat că deja a fost înaintată o adresă în acest sens către Departamentul pentru Situații de Urgență care are în proprietate Spitalul Modular:

Costel Alexe: Facem toate demersurile pentru a putea reloca acel spital COVID de la Lețcani și, evident, noi să putem să ducem mai departe misiunea pe care o avem cu TransAgropulisul către fermieri. Avem nenumărate cereri ale fermierilor sau ale federațiilor agricole din județul nostru și noi, ca un partener ce suntem pentru ei, vrem să-i sprijinim, să-l dăm în locație și, evident, ei să poată să-și aducă amprenta și aportul la ceea ce înseamnă dezvoltarea agriculturii în județul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *