Conflict in fata Seviciului de Pasapoarte si Serviciul de Inmatriculari intre doi politisti locali si un sofer

Scandal in aceasta dupa amiaza in fata Seviciului de Pasapoarte si Serviciul de Inmatriculari din Iasi. In spatiul public a fost distribuit un clip in care doi politisti locali au pus la pamant un sofer iar pe imagini se observa cum un politist il loveste cu pumnul in cap pe barbatul pus la pamant.

„Tu dai in Politie, prostule, pentru o oprire neregulamentara. Mai tampitule”, moment in care il loveste pe soferul cazut, care la randul sau il injura pe politist.

Un echipaj al Politiei Locale Iasi aflat în serviciul de patrulare şi fluidizare a traficului rutier pe bulevardul Primăverii din municipiul Iași, a identificat un conducător auto care staționa neregulamentar în stația mijloacelor de transport în comun din proximitatea Serviciului Pașapoarte/D.R.P.C.I.V. Iași. După legitimarea conducătorului auto, acesta a avut un comportament agresiv, deplasându-se la autospeciala de serviciu a Poliției Locale Iași, în care polițistul local încheia procesul-verbal de constatare a contravenției și a lovit cu picioarele autospeciala și pe unul dintre polițiștii locali. În urma agresiunii, polițiștii locali l-au imobilizat pe conducătorul auto în cauză și l-au condus la Poliția Municipiului Iași – Secția 3 Poliție, unde se află și în prezent, iar polițistul local s-a deplasat la U.P.U. Sfântul Spiridon, pentru investigații medicale. Conducerea Poliției Locale Iași va dispune o cercetare internă, pentru a stabili cauzele care au condus la acest incident și dacă s-au respectat procedurile privind imobilizarea persoanei și folosirea forței”, se precizeaza intr-un comunicat al Politiei Locale Iasi.

Cazul a fost preluat de politistii sectiei 3 sub aspectul savarsirii infractiunii de ultraj.

Captura Foto: Dezvaluirea.ro

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!