Conferință despre bussiness și gândire strategică la Iași. „Summer Institute- ADN de antreprenor”

WhatsApp Image 2021-06-24 at 15.01.40

Asociația pentru Dezvoltare Umană lansează, în perioada 13 – 29 august a.c, conferința Summer Institute- ADN de antreprenor. Având loc în capitalele regionale ale României, Iași și Cluj, evenimentul are în prim-plan oferirea unei platforme de relansare a mediului antreprenorial și aprofundarea networking-ului dintre acesta și factorul decizional public relevant.

Înțelegând impactul major pe care l-a avut pandemia asupra dezvoltării socioeconomice a României, Summer Institute vine ca o soluție atât pentru antreprenorii la început de drum cât și pentru cei ce vor să îți ducă business-ul lor la următorul nivel. Conceput sub forma simbolistică a ADN-ului de Antreprenor, evenimentul nostru împarte etapele de dezvoltarea a unui om de afaceri performant, în secvența Gânditorului (Iași) respectiv cea a Inovatorului (Cluj), două precondiții necesare oricărui individ ce își dorește să se lanseze în acest mediu vast.

La Iași, Secvența gânditorului este dedicată, în special, antreprenorilor la început de drum, abordând subiecte precum atitudinea de învingător – motorul din spatele succesului, „Hot spot-urile” propriului business și gândirea strategică – adaptabilitate la provocările secolului 21.