Vocea sindicatelor va fi auzita. Confederația sindicală CNSLR Frăția – filiala Iași susține candidații PSD la alegerile locale din 9 iunie

Confederatia Nationala a Sindicatelor Libere a semnat astazi un protocol de colaborare cu PSD. Indiferent ca este vorba de Sanatate, Educatie sau Asistenta Sociala, toate problemele din sistem vor fi auzite.

Confederaţia Nationala reprezentativa CNSLR –Fratia, cea mai mare Confederatie din Romania, vorbeşte cu o singură voce în numele a peste 325.000 de membri, pentru o mai buna reprezentare a acestora  si un mai mare impact în procesul decizional la nivelul institutiilor nationale si internationale  a caror activitate are impact pe piata muncii. Organizatia lupta pentru cresteri salariale, mai multe beneficii, un nivel ridicat de protectie sociala si servicii de munca asigurate.

Iulian Cozianu, presedinte CNSLR Iasi

„Noi, reprezentantii Sindicatului CNS Fratia sa incheiem acest acord motivati de nevoia de a avea posibilitatea ca problemele membrilor de sindicat sa fie reprezentate, auzite la nivel de administratie locala dar si la nivel de administratie guvernamentala. Ne-am lovit in ultimul jumatate de an de o serie de probleme in negocierile pe care le-am avut, atat in sanatate, asistenta sociala si in invatamant. Am avut parte de parteneriate corecte cu reprezentantii autoritatilor locale”.

Organizatia a semnat un protocol cu PSD Iasi pentru a putea gasi rezolvare la toate problemele cu care se confrunta angajatii.

Bogdan Cojocaru, Presedinte PSD Iasi

„Mi-am dorit sa aducem pe toata lumea la aceeasi masa indiferente ca vorbim de cei implicati in zona administrativa, in zona politica, dar mai ales de cei implicati in zona societatii civile, zona sindicala si pe cei care sunt in momentul de fata in alte asociatii pentru a discuta despre proiectele judetului Iasi si sa gasim impreuna solutii de finantare”.

Autoritatile locale sunt constiente de rolul pe care il au sindicatele in toate domeniile de activitate.

Bogdan Balaniscu, Secretar de Stat Ministerul Mediului:

„ Inteleg ca vocea sindicatelor trebuie sa fie ascultata si trebuie sa aiba o rampa de pe care sa vorbeasca, o structura in care sa fie reprezentat. Cred ca este responsabilitatea noastra, a celor care ne-am implicat in clasa politica sa avem acest tip de dialog si acest tip de colaborare”.

Obiectivul principal al actiunilor sindicale il reprezinta concretizarea intereselor lucratorilor din Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *