CONEST GRAND RESIDENCE: Ultimele 2 săptămâni de promoții la toate apartamentele

foto_penthouse

Conest, una dintre cele mai importante companii de construcții din Regiunea N-E a României, cu peste 54 ani de experiență în construcții civile, industriale, rutiere și peste 100 proiecte de anvergură la nivel național, vine cu ofertă unică pe piața imobiliară din Iași atât pentru cei care vor să-și cumpere un apartament nou cu 1, 2 sau 3 camere, cât și pentru cei care caută spații comerciale cu vad bun sau penthouse-uri exclusiviste.

3 motive pentru care să cumperi un apartament nou la Conest Grand Residence

Știm că pare greu să alegi cel mai bun apartament pentru familia ta într-o piață imobiliară în continuă dezvoltare, dar anii de experiență, portofoliul și seriozitatea antreprenorului general sunt principalii factorii de care e bine să ții cont în alegerea dezvoltatorului.

Am stat de vorbă cu domnul Alin Cozma, Manager Vânzări, pentru a afla care sunt principalele motive pentru care ieșenii să cumpăre un apartament nou în ansamblul Conest Grand Residence. ”Oamenii au încredere în ceea ce construim, de aceea peste 350 familii au achiziționat deja apartamente noi cu 1, 2 și 3 camere în ansamblul rezidențial Conest Grand Residence. Principalele avantaje care fac ca apartamentele din ansamblul Conest Grand Residence să fie perfecte atât pentru locuire, cât și pentru cumpărarea acestora în scop investițional sunt: experiența antreprenorului general care garantează calitatea și rezistența construcției, amplasarea centrală – chiar vizavi de Iulius Mall, aproape de Universitatea Gh. Asachi și de marile centre de retail (Kaufland, Lidl, Practiker, Leroy Merlin), dar și faptul că un apartament la Conest Grand Residence este o investiție profitabilă și sigură pe termen lung.”, declară Alin Cozma, Manager Vânzări.

Ultimele 2 săptămâni de promoții la apartamentele cu 1, 2 și 3 camere din blocurile C2 și C3

Orice apartament cu 1, 2 sau 3 camere din blocurile C2 și C3, achiziționat direct de la dezvoltator, până pe data de 9 aprilie, beneficiază de un discount consistent, de 10%. Aceastea sunt ultimele zile în care clienții pot beneficia de acest discount, urmând ca dupa data de 9 aprilie prețul pe mp să fie de 1.300 Euro.

Premiul substanțial pentru proprietarul apartamentului cu numărul 400

Numărul limitat de apartamente și premiul surpriză pentru cel de-al 400-lea proprietar fac ca ieșenii să fie foarte interesați să achiziționeze cât mai repede apartamente în ansamblul rezidențial Conest Grand Residence. ”Suntem foarte aproape să premiem semnarea celui de-al 400-lea contract de vânzare-cumpărare cu un premiu substanțial și foarte util pentru casă. Cu cât mai repede se face achiziția cu atât cresc șansele să fiți fericitul câștigător al premiului acordat.”, declară Alin Cozma, Manager Vânzări.

Penthouse-uri pentru oameni de succes

Știm că oamenii visează dintotdeauna să se mute la casă, să aibă terasă și loc pentru petreceri în aer liber, însă din cauza costurilor permanente de întreținere ale unei case și a poziționării, de cele mai multe ori la periferia orașului, chiar și oamenii de succes nu mai sunt dispuși să facă o asemenea alegere. Aceștia își doresc să se bucure de confort într-un spațiu generos, dar să și aibă totul aproape și la îndemână. Pentru nevoile exclusiviste ale acestor oameni de succes, antreprenorul CONEST S.A. a construit 6 penthouse-uri exclusiviste, la etajul 11, cu suprafațe între 375 – 468 mp, în ansamblul rezidențial Conest Grand Residence.

”Imaginați-vă un apartament cu o suprafață cât trei case obișnuite, cu o terasă mare aproape cât o curte unde vă puteți organiza o grădină superbă și un spațiu de vis pentru verile toride, un duplex pe două niveluri, cu scară interioară, spații mari și generoase, cu amenajări de top, un loc care te va face să te simți precum un actor de la Hollywood.”, a mai declarat Alin Cozma, Manager Vânzări. La primul nivel veti avea la dispoziție un living imens, dining, dormitoare mari și excelent gândite, o bucătărie spațioasă pentru o amenajare modernă, spații de depozitare generoase – toate pentru un stil de viață exclusivist.

La cel de-al doilea nvel se poate amenaja o terasă superbă, în care veți putea amenaja o grădină cu un design elegant și minimalist, precum si o zona de lounge. Nivelul superior este gândit și amenajat funcțional pentru recreere și petrecerea timpului liber .

Nou! Spații comerciale cu vad comercial bun și trafic generos

Zonele de la parterul blocurilor din ansamblul rezidențial Conest Grand Residence sunt rezervate exclusiv activităților comerciale, iar prin configurația lor facilitează dezvoltarea
unor business-uri de succes: gradiniță, after school, salon de înfrumusețare, cabinet medical, farmacie, centru activități pentru copii.

Fiecare spațiu comercial are fațada vitrată, un element important pentru atragerea clientilor, ce va oferi vizibilitate, notorietate și impact. Spațiile vor fi predate în stadiul de finisare ”la gri”, proprietarul având posibilitatea de a amenaja spațiul în funcție de propriile necesități. La finalul lui 2019, ansamblul rezidențial Conest Grand Residence va găzdui peste 500 de familii, cu preocupări și un stil de viață monden și cosmopolit, oferind astfel un vad comercial bun și un volum de trafic generos pentru realizarea unor afaceri prospere.

”Invit toți ieșenii interesați să-și achiziționeze o locuință în ansamblul rezidențial să vină la noi la showroom pentru a afla mai multe despre oferta Conest Grand Residence sau să programeze acum o vizionare la cele mai dorite apartamente din Iași. La Conest Grand Residence o echipă dedicată de vânzări vă așteaptă cu detalii suplimentare.”, a încheiat Alin Cozma, Manager Vânzări.