Concurs pentru posturi de directori la IRO: doi candidaţi pe două locuri

iro-iasi

În aceasta luna, Institutul Regional de Oncologie (IRO) Iasi va finaliza concursul pentru ocuparea functiilor de director medical si director financiar-contabil.
Saptamâna viitoare, pe data de 10 octombrie va avea loc proba scrisa si sustinerea proiectului de specialitate, rezultatele se vor afisa în aceeasi zi, iar pe 13 octombrie se va sustine interviul de selectie.

Rezultatele finale în urma sustinerii probelor vor fi cunoscute pe 17 octombrie, la ora 14.00, pâna a doua zi se pot depune contestatii, iar pe 19 octombrie se vor afla rezultatele finale. În acest moment, postul de director medical este ocupat de prof. dr. Gabriel Dimofte, iar postul de director financiar-contabil de ec. Mihaela Cucu.

De altfel, acestia sunt si singurii candidati si pentru acest concurs, care în urma verificarii dosarelor au fost admisi. Pentru postul de director medical se puteau înscrie absolventi de învatamânt universitar de lunga durata, cu diploma de licenta sau echivalenta în domeniul medicina, specializarea medicina, care sa fie confirmati cel putin ca medic specialist sau primar, cu minimum 5 ani vechime în specialitate.

Pentru directorul financiar-contabil era nevoie pe lânga studiile universitare de lunga durata si de cel putin doi ani vechime în specialitatea studiilor si „sa detina certificat de atestare a cunostintelor dobândite în domeniul Sistemului european de conturi, precum si de cunoastere a reglementarilor europene în domeniu”.