Concluzii la final de campanie

Sharing is caring!

La incheierea campaniei electorale, candidatul PNL la Primaria Iasi, Mihai Chirica si candidatul la Consiliul Judetean, Costel Alexe au sustinut o conferinta de presa in care au prezentat schimbarile prin care trebuie sa treaca Iasul.

Costel Alexe, candidat CJ Iasi

 Iesenii si publicul larg au inteles ca nu venim in fata lor cu promisiuni politicianiste, nu venim cu alte autostrazi sau spitale regionale , parcuri industriale sau alte obiective de investitii pentru judetul nostru. Ne diferentiaza de alti competitori ai nostri implementarea. Iasul a fost ani la rand uitat, fie de atentia guvernamentala, fie a lipsit viziunea si mai ales implementarea unor proiecte atat de necesare judetului nostru.

Mihai Chirica a precizat ca in aceasta campanie totul a fost diferit.

Mihai Chirica, candidat Primaria Iasi:

O campanile atipica, in conditii de pandemie, lipsita poate de efervescenta celorlalte campanii pe care le-am cunocut in anii precedenti, fara mitinguri electorale, cu dezbateri foarte putine, motivat de faptul ca mare parte dintre contracandidatii mei nu au venit la dezbateri pe niste platforme foarte reale ci doar cu gust de galceava, dar in cele din urma am ajuns la capatul acesteia.

Cel mai important e să le mulțumesc celor care ne-au intampinat pe strazile Iasului, a municipiului si a judetului Iasi. cetățenilor acestui județ și oraș, care au acceptat materialele de informare pe care le-am pus la dispozitie, alături de care am discutat despre problemele lor, despre dorintele lor, edspre dzvoltarea municipiului si a judetului Iasi.

Cei doi candidati au mai precizat ca va urma o perioada in care vor munci pentru recuperarea decalajelor dintre Regiunea de Nord Est si celelalte regiuni ale tarii.

shares