Concert caritabil pentru tinerii din centrele de plasament

Concert

Asociatia „Grupul Zambetul Nostru” intentioneaza sa construiasca un Centru multifunctional pentru tinerii care parasesc centrele de plasament. Pentru a gasi finantare, asociatia va organiza la sfarsitul acestei saptamani un concert caritabil sustinut de artisti cunoscuti.

Concertul caritabil Zâmbetul Nostru este un proiect de suflet care își propune să aducă speranța în viața unor tineri aflați la început de drum. Evenimentul va avea loc pe 3-4 septembrie, intre orele 10.00-22.00. Organizatorii au pregatit un program special pentru copiii ce vor fi invitati sa participe la o serie de activitati.

Dans, jocuri cu baloane, animatii, personaje din lumea Disney.Vom avea artisti JO, Laura Dodan, Yannis, Pavel si multi altii”, a spus Ciprian Mihalcea, director Asociatia „Grupul Zambetul Nostru”.

Initiativa a pornit din dorinta de a-i sprijini pe tinerii care parasesc centrele de plasament.

M-am gandit să facem aceasta campanie pentru ca din Iasi incep sa dispara multe centre multifunctionale. Eu sunt tot in centrul de plasament si nu am avut indrumarea necesara la centrul multifunctional si vreau sa le ofer celor ce parasesc sistemul de protectie ceea ce nu am avut eu si cred cu tarie ca putem schimba sistemul”, a spus Ciprian Mihalcea.

În cadrul acestui centru, tinerii vor beneficia de cazare, masă, consiliere în vederea integrării pe piața muncii și formarea unor deprinderi care să îi ajute în parcursul lor către o viață independentă.