Concept nou de Business Networking (P)

bespoke events

Bespoke Events prezinta cel mai nou concept de Business Networking – Business Party in care incurajam o comunicare relaxata, fara sobrietatea intalnirilor de business clasice si fara presiunea timpului, in care cei prezenti sa aiba ocazia sa se cunoasca si sa creeze conexiuni de valoare.

“Acest concept al Bespoke Events este despre antreprenoriat, socializare, bun gust și acțiuni de caritate. Participanții la primul eveniment de acest gen au fost foarte entuziasmați, semn că a fost un eveniment de calitate, care s-a ridicat la standardele lor. Mă bucur că am reușit să aducem oficial acest concept la Iași și mulțumesc tuturor celor care m-au susținut în organizarea și desfășurarea lui”, a spus Catalina Aciobanitei, CEO, Bespoke Events.

 Pe 8 decembrie, de la ora 18.30, la Little Texas, ai ocazia sa ii intalnesti pe cei mai influenti oameni de afaceri din Iasi. Invitati speciali: Joaquin Bonilla (Managing Partner, Wunderman Romania), David Jourquin (Designer, David Jourquin – Le Parfum), Alex Dona și Alexandru Ion (Managing Partner, Nexus Gaming).

50% din taxa de participare va fi folosita pentru cadouri de Mos Craciun catre Salvati Copiii Iasi.

Despre speakeri:

David Jourquin, Designer – David Jourquin Paris:

Este un renumit parfumier și creatorul brandului cu același nume, David Jourquin. Parfumurile din gama designerului sunt inspirate, spune el, din copilărie: “Primul lucru a fost pielea. Când eram mic, părinții mei aveau o fabrică de pielărie. Îmi amintesc că, la un moment dat, sărbătorind 10 de ani de căsătorie, tatăl meu i-a făcut cadou un mantou din piele de vițel, lung, mamei mele. Mama mea lucra și ea în fabrică, iar dimineața venea în camera noastră să ne spună bună dimineața și să ne pupe. Lăsa în urma ei o aroma de piele, care a devenit prima mea amintire olfactivă”.

Alex Dona este un antreprenor de succes și ambasadorul HOSPICE Casa Speranței, cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii de îngrijire paliativă. De asemenea, Alex Dona a organizat și realizat atât emisiunea „On The Rocks cu Alex Dona” de la Rock FM, cât și festivalul anual de rock „Lupii Liberi” de lângă Râșnov.

Joaquin Bonilla, Managing Partner – Wunderman Romania: „Am plecat din Mexic și mi-am găsit propriul brand și propriul stil în România, pentru că am descoperit cum anume inovația, ideile creative și stilul non-conformist pot crea acea experiență de brand, care merită să fie împărtășită lumii. În special, la agenția Wunderman Romania –  agenția care m-a făcut mândru de toate deciziile pe care le-am luat.”

Alexandru Ion este un antreprenor român care deține unul dintre cele mai mari business-uri de sporturi electronice din România: Nexus Gaming, compus dintr-un pub și sală de jocuri, dar și cele mai de succes echipe de eSports din țară.

Luiza Carpov, General Manager – Yawo Services: Încă din anul 2006, Yawo Services activează în domeniul transportului internațional de marfă, iar la începutul acestui an, încasările au ajuns la suma de 1,7 milioane de euro, reușind să înființeze primul birou internațional din Hong Kong.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului https://www.facebook.com/BusinessNetworkingParty/