Comuna Miroslava caută soluții pentru rezolvarea traficului

valea adanca

Se caută soluții în comuna Miroslava pentru rezolvarea problemelor generate de trafic, în urma dezvoltării permanente. Autoritățile susțin că populația a crescut la 40.000 locuitori, iar dezvoltarea haotică mai ales în Valea Adâncă produce disconfort șoferilor. Luna viitoare vor fi implementate primele soluții după finalizarea unui studiu de trafic.

Autoritățile din Miroslava se confruntă cu probleme în Valea Adâncă după dezvoltarea haotică a localității.

Primarul Dan Niță susține că drumurile de patru metri sunt o mare greșeală de care nu s-a ținut cont când oamenii au primit terenuri în posesie.

„Anul acesta am făcut un studiu de trafic pentru localitatea Valea Adâncă și îl vom pune în aplicare cred eu că începând cu luna viitoare. Căutăm soluții de la o lună la alta să vedem ce putem să facem pentru a crea o situație de confort în fiecare localitate din comuna Miroslava”, a declarat Dan Niță, primarul comunei Miroslava.

Primăria va recurge și la exproprieri pentru corectarea lucrurilor. 

„Localitatea Valea Adâncă, înainte de revoluție avea un număr de 20 de gospodării și am ajuns la ora actuală să depășim 6.000. Nici noi nu putem să ținem o evidență clară pentru că nu mai știm. Acolo cred eu că s-a lucrat un pic nu pot să spun că haotic, dar de-a lungul timpului, din 2000 de când s-a desființat CAS -ul au intrat în posesie pe anumite suprafețe de teren. Suprafețele au fost lipite și dezlipite prin tot felul de tertipuri cum le știu numai dezvoltatorii imobiliari si s-a construit”, a explicat Dan Niță, primarul comunei Miroslava.